Om UrbanGIS

GIS Cloud-teamet er dedikeret til at opbygge en samarbejdspartnerskabsplatform for brugere af alle profiler. Vi stræber efter at levere en banebrydende kortteknologi tilgængelig for en bred vifte af brugere og virksomheder, uanset deres ekspertise, position, industri eller størrelse. Nemlig er vores mission at skabe avancerede teknologier, der er enkle at bruge, hvilket bringer fordelene ved GIS til hvert hjørne af verden.

GIS Cloud tilbyder en komplet placering baseret løsning til forskellige arbejdsgange i en bred vifte af brancher: vejarbejde, træopgørelse og inspektion, detailhandel, smarte byer, forsyningsselskaber som vand- og pipeline management, naturressourcer, offentlige bykort og meget mere.

Samtidig er GIS Cloud en platform, der giver dig mulighed for at opbygge dine egne web- og mobilapps oven på den hurtigste vektorkortmotorteknologi, der er tilgængelig i dag. Vores team styres af en samarbejdsmæssig tilgang, der skaber en fantastisk brugeroplevelse, der tillader flere integrationer og arbejder på alle enheder i realtid. Vores mission er at hjælpe med at skabe mere bæredygtige, kloge og effektive miljøer ved at gøre den nyeste teknologi tilgængelig for mennesker over hele verden. Vi er en af ​​pionererne i at bringe cloud-based GIS til markedet, lancering af det oprindelige produkt i 2010. I dag søger vi at samle lidenskaben for innovation med en brugerorienteret tilgang baseret på samarbejde.tion.

 

 

  

Quick links

Who's Online

We have 4 guests and no members online